Cărţi scrise

In premiera nationala:
“CARTEA Zodiacului”

Se ştie că în toate timpurile, pe toate continentele şi de către toate popoarele, s-a practicat un fel de tipologie comportamentală – studiul astrologic al caracterului uman. Din punct de vedere etimologic, astrologia înseamnă „limbajul astrelor” şi fiindcă omul este parte integrantă a Universului, este firesc şi natural ca astrele să poată exprima şi chiar influenţa fiinţa umană. Mergând mână-n mână cu astronomia, conturată în timpul magilor caldeeni, pornind de la numeroasele observaţii datând încă din perioada asirienilor, cu aproape şase milenii înaintea erei noastre, astrologia şi-a construit propriul „portofoliu”, aducând până în zilele noastre nesecate comori de experienţă şi cunoştinţe, completate şi îmbunătăţite permanent de-a lungul veacurilor. În zilele noastre, studiul astrologic îşi dă mâna cu psihologia, de care este intim legată, după cum spune şi C.G. Jung: „recunoaşterea astrologiei este garantată de psihologie […] pentru că astrologia este suma tuturor cunoştinţelor psihologice ale antichităţii”. Astfel, vechea ştiinţa a astrologiei şi psihologia modernă se completează reciproc, pentru a ne oferi o tehnică de realizare personală. Să mai spunem că în Occident există mult mai multe preocupări pentru îmbunătăţirea astrologiei şi aducerea ei la zi prin adaptarea la noile tehnologii, la realităţile astronomice, la descoperirile psihologiei moderne şi, în fine, la viaţa prezentă. Astfel, s-a născut, de exemplu, în secolul XX, astrologia simbolică, cea care foloseşte simbolurile sabiene asociate gradelor zodiacale. Şi iată-ne acum, cu o bogăţie neexploatată îndeajuns.

Să revenim. Cum ne putem desăvârşi progresul personal? Prin cunoaşterea de sine; iar cel mai bun mijloc de a face aceasta va fi să consultăm singuri volumul „Cartea Zodiacului”.

Pentru ca tu, cititorule, să nu fii ameţit de la început cu diverse idei filosofice sau teorii aiuritoare, autorii – parapsihologul Radu Botez şi Livia Dragu, psihoastrolog – au intrat direct în subiect. Pornind de la ideea generoasă a unui material publicat anterior de parapsihologul Radu Botez, care a şi dat titlul primului articol din carte, aceasta este structurata în… 12 capitole, fiecare dintre acestea ilustrând manifestări caracterologice tratate din punct de vedere astrologic ale celor 12 semne zodiacale. Nu sunt neglijate nici sistemele astrologice mai puţin cunoscute publicului românesc, cum ar fi: Zodiacul egiptean, Astrologia iudaică, Horoscopul Babilonului, Zodiacul african, Zodiacul totemic şi altele. Nu este omisă nici Divinaţia Japoneză, cu numeroasele sale sisteme, dar nici Onomanţia, ştiinţa numelor; acesta din urmă conţinând şi un scurt Glosar „pentru eventualitatea că nu găsiţi la repezeală un nume pentru bebeluşul dumneavoastră”. Trăsăturile caracteristice numeroaselor împrejurări ale vieţii sunt descrise în tot atâtea capitole. Veţi găsi lucruri absolut noi, cum ar fi Zodiacul Şeptilicilor (al celor născuţi la 7 luni) sau Zodiacul Cuspidelor (al celor născuţi la hotarul dintre zodii). Capitolul despre sănătatea nativilor zodiacului va readuce în memorie leacurile bunicii, va arătă cum se comportă nativii în caz de boală, dar vă poate aduce şi un zâmbet: n-aţi crede, dar va fi vorba de „Cu zodiile la dentist”! Semnele zodiacale vor fi trecute prin câteva profesii, pentru a le putea recunoaşte comportamentul, şi veţi putea afla că „Nimic din ce e omenesc nu ţi-e străin”, nici plăcerea unei cafele sau a unui păhărel… ori mai multe… nici shopping-ul, nici multe altele. Un capitol aparte, demn de atenţia dumneavoastră este Zodiacul şi credinţa, unde veţi observa că astrologia nu este antagonică credinţei, căci dacă Divinitatea n-ar fi vrut ca omul să cunoască ştiinţă (în speţă, ştiinţa astrologiei), noi n-am fi cunoscut-o în veci! Poate cel mai incitant, dar sigur cel mai original este Zodiacul românesc, apărut în premieră, conceput în urma unei experienţe acumulate pe parcursul a mai bine de 20 de ani de practicare a astrologiei predictive şi a altor sisteme divinatorii. Vom mai spune doar că veţi găsi şi puterea numerelor în Horoscopul numeric, apoi un Caleidoscop, şi veţi râde cu Legile lui Murphy şi Zodiacul. Şi asta nu e tot… Veţi avea o mulţime de surprize plăcute.

În această amplă lucrare „Cartea Zodiacului” nu veţi găsi numai 12 motive… ci mult mai multe. Ea este „instrumentul” perfect, manualul complet, prin care puteţi dobândi autocunoaştere personală, dar şi modul optim de a relaţiona cu ceilalţi, cunoscându-le acestora reacţiile în situaţii diverse. Iată cel mai bun motiv pentru ca dumneavoastră să aveţi această CARTE!

Cartea o puteţi găsi de cumpărat aici.

“Cele 7 zile şi secretele acestora”

Din vremuri imemoriale, oamenii au ştiut că fiecare zi a săptămânii este condusă, controlată şi influenţată de către o anumită planetă, dar, chiar dacă nu întotdeauna au ţinut seama de acest lucru, din fericire ei au consemnat de-a lungul timpului aceste influenţe, ele ajungând până la noi. Dar şi în zilele noastre, când bunicile ne spun că, de exemplu, nu e bine să lucrezi Duminica, noi râdem, spunând că astea sunt superstiţii. Dar, vai, noi greşim, căci „astea” sunt adevăruri, descoperite şi experimentate de-a lungul timpului de cei dinaintea noastră (aţi văzut ce-a păţit Ceuşescu, cel care a obligat o naţie întreagă să lucreze Duminică!). Mai târziu, ne întrebam naivi „unde am greşit” de n-am reuşit în demersurile noastre. Am greşit neţinând cont de influenţele planetare. Şi iată de ce.
Toate lucrurile au o semnificaţie simbolică profundă şi sensul simbolic al zilelor săptămânii nu face excepţie. Aţi observat că fiecare zi are o trăsătură specifică a sa? Uneori, spunem „am avut o zi bună” (sau rea, după caz). Aceasta se întâmplă deoarece fiecare zi a săptămânii este guvernată de o planetă, astfel încât fiecare dintre acestea are o energie specială, pe care noi o putem folosi pentru a ne spori progresul; vom putea planifica diversele noastre activităţi ţinând seama de influenţele planetelor guvernatoare, obţinând astfel o productivitate mai mare. De exemplu, putem planifica Miercurea şedinţe, conferinţe, orice activităţi legate de comunicare, precum oratoria sau scrierea corespondenţei şi altele. Cunoscând personalitatea fiecărei planete guvernatoare şi influenţa sa asupra zilei respective, vom cunoaşte o creştere spectaculoasă a potenţialului nostru de reuşită. Cunoscând şi aplicând atributele planetare, influenţele numerice sau cele ale tarotului, asupra fiecărei zile, vom obţine o „armă secretă” în lupta pentru succes în viaţă. Iar noi vă punem la îndemână această armă prin scrierea de faţă.
De asemenea, cunoaşterea acestor semnificaţii ale zilelor ne poate da indicaţii preţioase asupra caracteristicilor proprii sau (de ce nu?) ale altora de care suntem interesaţi. Va trebui doar să ştim ziua săptămânii în care ne-am născut noi sau alţii (şi nu numai data).
*Pentru a vă înlesni această cunoaştere, vă punem la dispoziţie urmatorul modul de aflare a zilei săptămânii în care v-aţi născut: click aici.

Continuarea o puteţi găsi în volumul “Cele 7 zile şi secretele acestora”
autori: Radu Botez şi Livia Dragu – disponibil aici.

In premiera nationala:
“ENCICLOPEDIA VISELOR”

Un vis implinit…

Odata cu aparitia noului an 2015, a aparut in peisajul on-line si volumul ENCICLOPEDIA VISELOR, visul multor navigatori prin hatisul internetului, care doresc sa-si explice fantasmele noptilor, sa-si cunoasca Sinele, sau pur si simplu sa se informeze la urma-urmei. Autorul acestei vaste lucrari, parapsihologul RADU BOTEZ, a dorit sa daruiasca cititorilor sai primul volum de acest fel aparut in Romania in mediul on-line, o lucrare care – asa cum spune si titlul sau – este de dimensiuni enciclopedice care cuprind un bagaj de informatii ce pot satisface dorinta tuturor de a sti cum sa-si interpreteze singuri visele si nu numai. Ca aceasta a fost dorinta autorului, ne spune chiar el, citez „…de ce o carte de vise? Pentru a pune la îndemâna doritorilor un instrument de orientare, pentru că mulţi indivizi nu au capacitatea de a corela activităţile conştiente, trecutul, prezentul, şi chiar viitorul, cu avertizările subconştientului. Cum nu toţi cei care visează şi-şi amintesc visul şi ar dori să-i cunoască semnificaţia consultă un specialist în interpretarea viselor, le punem la îndemână acest “instrument de orientare” născut din înţelepciunea populară românească, completat şi îmbunătăţit de-a lungul timpului”. Si iata, acum, acest „instrument de orientare” este la indemana cititorilor. Cumparand si citind acest volum, fiecare dintre noi va avea posibilitatea sa inteleaga ce anume vrea subconstientul sau sa-i faca cunoscut, sa-i devina constient; ne putem orienta mai bine printre semnificatiile si simbolurile din visele noastre, ne putem intelege mai bine „visele” si aspiratiile, spre propriul progres. Nu vom mai apela la prieteni, vecini sau cunostinte sa ne ajute sa intelegem „ce inseamna cand visezi…” sarpe, sex, cutremur sau cine-stie-ce altceva. Si nu vom mai ramane nedumeriti primind „explicatii docte” dar care se bat cap-in-cap!…

Ca pretul volumului este extrem de accesibil oricui si ca deja a ajuns la cititorii sai, o dovedesc ecourile comentatorilor sai. Iata ce spune Erika N. din Sighisoara: „… si vreau sa va mai spun ca dupa Craciun L-am visat pe Dumnezeu si intreband in dreapta si-n stanga ce inseamna, am primit mai multe raspunsuri, dar nu erau doua la fel. Cand am primit cartea dvs. am citit ca inseamna o mare bucurie, o veste buna, ceea ce nu-mi spusese nimeni dintre cei intrebati. Ei bine, acest lucru a fost cu totul adevarat: dupa nici doua zile, parintii mei stabiliti in strainatate au sosit sa faca revelionul cu noi si sa-si vada nepotica nou-nascuta. A fost cea mai mare bucurie a anului trecut pentru noi. Va multumesc, cu drag Erika”. Sau dna. prof. Maria P. din Bucuresti, care spune: „Am cumparat volumul dvs. pur si simplu pentru informatie, ca eu nu prea sunt preocupata de visele mele. Dar cartea m-a captivat atat de tare, incat o citesc ca pe un roman bun. Si uneori ma surprind gandindu-ma: ce am visat azi-noapte? Felicitari, imi place aceasta carte”.

Ei bine, volumul ENCICLOPEDIA VISELOR este harta codificata a Eu-lui dumneavoastra si ea va ingaduie sa cititi si sa intelegeti mai bine cine sunteti si incotro va indreptati, va permite sa va interpretati singuri visele noptii si sa va indepliniti dorintele din viata reala. Lectura placuta!

CUMPĂRĂ “ENCICLOPEDIA VISELOR”
autor Radu Botez : click aici.

In premiera nationala, volumul:
“Intre psihologie si parapsihologie”

Semnalam cititorilor nostri noutatea absoluta, volumul intitulat “Intre psihologie si parapsihologie” (editie de colectie), ai carei autori, parapsihologul Radu Botez si Mihaela Theodora Popescu, au pus in pagina, cu talent si daruire o multitudine de informatii privind elemente de psihologie si parapsihologie, stranse din indelungata lor experienta in aceste domenii.

Pentru a intelege relatia dintre psihologie si parapsihologie, este util sa privim putin in urma, in “istoria” acestora. Ceea ce numim astazi, in lumea moderna, ca fiind parapsihologia, ar putea fi considerata un fel de off-shoot sau o extindere din psihologie, ceea ce nu a fost dintotdeuna considerat astfel. Cu peste un secol in urma, delimitarea intre psihologie si ceea ce se numea pe atunci “cercetare psihica” – astazi “parapsihologie” – aceasta delimitare a fost mult mai putin clara, distincta.

Psihologia experimentala a inceput cu fondarea de catre Wilhelm Wundt, a unui “laborator de psihologie” la Leipzig in 1879. Atat in SUA, cat si in Europa, psihologia experimentala timpurie a operat cu o viziune asupra lumii stiintifice in care natura a fost inteleasa prin observare si prin descoperirea legilor mecaniciste. Totusi, in Marea Britanie, un grup de cercetatori considera ca acest model minimaliza in mod gresit rolul Spiritului in natura. Frederic Myers, Henry Sidwick si Edmund Gurney au fost figuri proeminente si respectabile de academicieni, care au incercat sa aplice metode stiintifice pentru a studia o mare varietate de fenomene mentale. Spre exemplu, au studiat supravietuirea personalitatii umane dupa moarte (reincarnarea?) si fenomenele paranormale asociate cu hipnoza si spiritismul, inclusiv manifestarile “ciudate” in timpul sedintelor spiritiste. Aceste fenomene sunt in prezent asociate cu parapsihologia, dar multi cercetatori considera si astazi ca ele au un loc de drept in psihologie. Cu toate acestea, dar si din cauza popularitatii in crestere a spiritismului si a numarului mare de sarlatani, o mare parte a lumii stiintifice a considerat ca trebuie sa se distanteze de cercetarile psihice, de parapsihologie. Prin urmare, psihologia si aceste cercetari s-au separat. Dar psihologia poarta inca amprenta originilor sale comune cu cercetarile parapsihologice*. Mai multi cercetatori au demonstrat convingator influenta cercetarilor parapsihologice in dezvoltarea conceptelor psihologiei; Pierre Janet si Alfred Binet au fost interesati de patologia medium-ului si aceasta a dus la dezvoltarea unor concepte in psihologia anormalului si in psihiatrie; Ellen Berger (1970) in lucrarea sa “Descoperirea inconstientului” a sustinut ca interesul pentru fenomenele PSI, ca spiritismul de exemplu, au influentat pozitiv dezvoltarea ideilor in psihologie.

Cum interactioneaza cele doua discipline in zilele noastre?

Am putea spune ca s-a instalat un fel de “armistitiu” incomod. In SUA, parapsihologia este rareori prezenta la catedrele universitare de psihologie si, acest lucru poate fi o parte a mostenirii lui J.B.Rhine – in general, considerat ca fondator al parapsihologiei experimentale – al carui Laborator de Parapsihologie a facut parte initial din Universitatea Duke din Durham, NC. Apoi, Rhine a strans fonduri pentru a-si face laboratorul sa fie independent de Universitatea Duke si, legaturile parapsihologiei cu Universitatea respectiva s-au rupt. Rhine si-a continuat activitatea parapsihologica, creand Fundatia pentru Cercetarea Naturii Umane, dar asta a reprezentat o retragere din politica sa si a mentorului sau, William McDougall, de a pastra parapsihologia in cadrul universitatilor americane. Apoi, in SUA, parapsihologia a capatat tendinta de a se desparti in laboratoare independente.

Pe continentul european, in Marea Britanie, parapsihologia a gasit “gazduire” in departamentele universitare de psihologie, cea mai cunoscuta fiind Universitatea din Edinburgh, in jurul careia a crescut un valoros grup de cercetatori, cunoscut sub numele de Unitatea de Parapsihologie Koestler. Multi ani, au fost efectuate aici cercetari parapsihologice, iar sub indrumarea dr. John Beloff, studentii au sustinut teze de doctorat in parapsihologie. Zeci de studenti au devenit doctori in parapsihologie si, adesea, ei se ocupa de teme care leaga psihologia si parapsihologia intre ele**. Multe teze de doctorat ofera o imagine a modului in care psihologia si parapsihologia se pot suprapune: de la perceptia subliminala la perceptia extrasenzoriala, de la caracteristicile psihologice la fenomenologia out-of-body (fenomenele extra-corporale). Insa continua sa existe controverse asupra aspectului parapsihologiei, care se concentreaza pe explicatii paranormale ale experientelor oamenilor, care sunt – aparent – de natura psihica.

Indiferent de natura lor, fenomenele PSI exista, sondajele aratand ca un mare numar de oameni raporteaza astfel de experiente paranormale. Acest fapt sugereaza ca atat psihologia, cat si parapsihologia, au in perspectiva o munca interesanta si fructuoasa in scopul de a intelege aceste experiente. Viitorul arata necesitatea unui mare volum de munca pentru elaborarea fenomenologiei, cauzei si consecintelor acestor fenomene parapsihologice, iar psihologii acorda in prezent o atentie serioasa acestui subiect neglijat mult timp. Se pare ca psihologia si parapsihologia se vor intoarce la lucrul in comun, iar caile viitoare ale acestor doua domenii vor fi – o data mai mult – convergente.

 

Coperta volumului “Intre psihologie si parapsihologie” ilustreaza calea comuna pe care psihologia si parapsihologia va trebui sa o urmeze in viitor, ca urmare fireasca a radacinilor lor comune. Mai mult decat atat, autorii – parapsihologul Radu Botez si Mihaela Theodora Popescu – au tinut sa scoata impreuna acest volum, tocmai pentru a sublinia aceste “radacini” comune. Este un volum vioi, alert, scris cu pricepere si continand un bogat bagaj informational, ilustrat cu numeroase exemplificari si – acolo unde este cazul – oferind sfaturi si metode de actiune. Bine structurat, volumul se ocupa in egala masura de psihologie si de parapsihologie, aducand cititorului unele dintre cele mai interesante experiente in aceste domenii. Volumul “Intre psihologie si parapsihologie” va fi pentru cititorii sai o lectura placuta si instructiva.

CUMPĂRĂ cartea “Intre psihologie si parapsihologie”,
autori Radu Botez & Mihaela-Theodora Popescu : click aici.

 

*Cu titlu informativ: o teorie interesanta este probabilitatea ca fenomenele PSI sa fi fost poate un al treilea sistem de semnalizare – pe langa graiul articulat si gesturi. Potrivit unor cercetatori si oameni de stiinta care sustin ipoteza biotehnologica paleoastronautica, pentru stramosii nostri astronauti care, se pare, ne-au implantat inteligenta superioara si creativitatea artistica, acest al treilea sistem de semnalizare ar fi putut constitui sistemul de baza.

**Infiintat in 1967, Departamentul de Psihologie si Parapsihologie al Andhra University din India, este singurul de acest fel, creat inca din primii ani de formare, care a prevazut o “nisa” cu accent distinctiv pe studiul Parapsihologiei si a Psihologiei somnului si viselor.

O aparitie editoriala de exceptie, volumul:
“Afla ce ai fost intr-o viata anterioara”

Avem placuta indatorire de a prezenta cititorilor un adevarat eveniment editorial, si anume, aparitia unui volum care, prin tema sa: reincarnarea si prin subiectul sau incitant: karma, constituie un indemn pentru cititor spre a afla mai mult despre acestea notiuni atat de controversate si, pentru multi – neclare. Acum, neclaritatile sunt limpezite; si totul intr-un limbaj accesibil si cursiv.
Volumul se intituleaza “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara“, iar autorul sau este cunoscutul parapsiholog Radu Botez. Aparuta in prestigioasa editura “SALCO“, Brasov – 2011, cartea se bucura de o conditie grafica de exceptie; de asemenea, trebuie sa mentionam ca editia apare sub auspiciile Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie Ely Star® (www.aapes.ro) si in colaborare cu “Revista Vietilor Anterioare” (www.reincarnare.ro).

De ce sa cumparati aceasta carte? In primul rand, pentru ca este o editie limitata. Dar ceea ce il mai poate face pe cititor sa o cumpere este cuprinsul sau si noutatile continute de acesta. Una dintre aceste noutati este descrierea celor “365 (+1) Zile karmice“, unde fiecare dintre dvs. poate afla, cautand ziua sa de nastere – sau a copiilor, rudelor, prietenilor – si afland astfel lectia karmica pe care trebuie sa si-o insuseasca, sau datoria karmica pe care trebuie sa o indeplineasca in aceasta viata, decurgand din ceea ce a trait in existentele anterioare. De asemenea, o noutate editoriala absoluta este “Zodiacul karmic al reincarnarii” care va da indicii clare asupra acestor existente anterioare, dar si linia de urmat in viata prezenta pentru achitarea datoriei karmice. De asemenea, “Miracolul reincarnarii” este explicat pe intelesul tuturor si el va este dezvaluit pe deplin; la fel, “Dragostea si intalnirile karmice” va arata regasirea a doua suflete care s-au cunoscut si relationat intr-o viata anterioara. Nu veti ramane indiferenti, caci curiozitatea va este satisfacuta, referindu-ne la “Vedete si karma lor” sau la “Karma unor politicieni” . De fapt, veti afla din cuprinsul acestui volum, ce este, de fapt, karma, aceasta lege a cauzei si efectelor, efecte resimtite in aceasta viata avandu-si originea in cauze din vieti anterioare, despre care se vorbeste atata, dar si multe altele, pe care – desigur – le veti descoperi citind aceasta carte de 145 de pagini.

Autorul, parapsihologul Radu Botez, este o personalitate a specialitatii sale, cunoscut publicului larg din numeroasele aparitii in emisiuni de gen, la radio si televiziune. Dar nu numai atat! Ceea ce il recomanda calduros este indelungata sa experienta in domeniu, experienta ce se apropie vertiginos de 22 de ani. Este cunoscut in tara, dar si peste hotare , unde a sustinut conferinte si prelegeri, dar si emisiuni radiofonice, avand numeroase intalniri cu persoane din publicul si auditoriul sau, persoane care au solicitat (si au primit) consultatii din partea sa. Este posibil ca aceste nenumarate consultatii acordate de-a lungul timpului sa fi imbogatit experienta autorului acestui volum, dar ceea ce este sigur, este faptul ca cei care i-au solicitat aceste consultatii au fost cei mai castigati.
De altfel, volumul recent aparut este un fel de raspuns la intrebarile fara de sfarsit pe care le-a primit de la cei care i-au solicitat ajutorul. Cum spune si autorul in prezentarea cartii – citez:
Regasirea sufletelor-pereche , sentimentul de deja-vu , legea karmica si nu numai acestea, sunt cateva aspecte pe care le puteti elucida citind aceasta carte. Veti gasi lucruri interesante din viata vedetelor si a unor politicieni din tara noastra si de pe mapamond, in capitolele dedicate acestora. Veti afla lucruri noi despre dumneavoastra in capitolul intitulat Repere karmice , veti gasi o cale de urmat cercetand zilele karmice sau Zodiacul karmic al reincarnarii . Si, ce este mai important: in cuprinsul acestui volum veti gasi sursele esoterice ale existentei voastre actuale, trecute si, de ce nu, viitoare” .

Nu credem ca mai este ceva de adaugat; cumparati aceasta carte si veti fi multumiti ca sunteti printre cei care au reusit sa o citeasca.

CUMPĂRĂ cartea “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara”, autor Radu Botez (parapsiholog) : click aici.

Biroul de Presa A.A.P.E.S.

Volumul inedit: “SEX si ZODII”

Arta sexului poate fi considerata o stiinta si, desi toata lumea face sex (din instinct si uneori – mai rar – din dragoste), nu toti oamenii poseda aceasta “stiinta”, multumindu-se cu ceea ce le cere (sau le-a dat) Mama Natura. Mult mai grav este faptul ca unii chiar se cred mari maestri in aceasta arta, din varii motive: la barbati pentru ca au un penis mare sau pur si simplu pentru ca se cred macho, la femei pentru ca au un corp frumos sau pur si simplu pentru ca se cred irezistibile. Cele de mai sus nu sunt in nici un caz garantia unui act sexual reusit si nici a placerii sexuale intense, pe care toti o asteptam in asemenea situatie. Mai lipseste “ceva” si multi se intreaba “ce”? Raspunsul ar fi ca lipseste un pic de cunoastere a partenerilor – femeie sau barbat, a modului de a reactiona la stimulii sexuali si a modului de a se comporta in timpul actului sexual, inainte si dupa acesta. Toate acestea le puteti afla cu usurinta, fara efort, iar in plus, cunoscand zodia lor, va puteti distra afland multe amanunte picante despre prietenii si cunostintele dvs. Cum?

Citind volumul “SEX si ZODII”…

Aparut la „Editura Salco”, volumul “SEX si ZODII” ii are ca autori pe parapsihologul RADU BOTEZ, autor al mai multor scrieri de specialitate si pe LIVIA DRAGU psihoastrolog, “gazda” site-ului www.astrologie-tarot.ro . Citind volumul “SEX si ZODII” multe lucruri privind sexul va vor deveni mai clare, mai limpezi, iar performantele dvs. sexuale pot fi si ele mult imbunatatite, prin cunoasterea dobandita in urma citirii acestui volum. Despre ce este vorba?
Chiar de la inceput, autorii ne vorbesc despre atractia sexuala asupra careia se aplica legea atractiei generale, care spune ca gandurile pozitive atrag lucruri pozitive. Si daca unii se tem ca nu-si vor gasi perechea potrivita, acest gand negativ poate atrage dupa sine o pereche nepotrivita; iar daca aveti ganduri negative despre “cum sunteti la pat”, apoi e sigur ca veti avea parte de insatisfactie sexuala.
Despre sex fara falsa pudoare; este titlul primului capitol, incitant tocmai prin faptul ca refuza sa trateze lucrurile ca o domnisoara rusinoasa si vorbeste deschis despre “femei perfecte si barbati perfecti” care, spun autorii, nu exista. Ce argumente au pentru a face aceasta afirmatie ramane sa descoperiti dvs. in cartea respectiva. In acelasi capitol, in completarea celor de mai sus, veti gasi un zodiac al “tipurilor pozitive si negative” ale fiecarei zodii, cu sublinierea trasaturilor dominante ale acestora, tocmai bune a fi recunoscute la partenerul sau partenera dvs. de sex. Daca “n-ai chef de sex, exista o explicatie” sau mai multe, pe care le gasiti in acest volum, impreuna cu remediile care pot fi aplicate in aceste cazuri. Se vorbeste si despre blestemata de infidelitate care taie cheful, cat si despre stres si multe altele. Apoi se pune intrebarea “ce este in mintea femeilor” cand fac sex. Ah, aceasta curiozitate a barbatilor isi poate gasi raspunsul in acest capitol. Se mai vorbeste despre “mitul blondelor” (ca, pardon, ar fi proaste!), mit care este infirmat cu argumente. In sfarsit, dar nu in cele din urma, curiozitatea unora de a sti cum este “femeia secolului XXI” este satisfacuta de un amplu zodiac, in care fiecare femeie-zodie este tratata pe larg.
Sexul presupune existenta perechii femeie-barbat; si daca despre femei s-au scris atatea, nici barbatii nu au fost uitati. Iar “despre barbati, (se scrie) cu dragoste”! Chiar asa se intituleaza capitolul in care gasiti un fel de “ghid al speciei masculine”, care descrie diversitatea tipurilor de barbati, iar pentru usurinta intelegerii acestora, au fost descrise sub forma zodiacului. Cat de neplacut poate fi pentru femeie sa faca amor cu un barbat neingrijit? Foarte neplacut! Putem afla “cum se ingrijesc barbatii” din “Zodiacul barbatilor mai mult sau mai putin ingrijiti”, care situeaza fiecare barbat-zodie intr-un anumit punct pe o scara de la 1 la 10. Veti avea surprize mari…

“Comportamentul erotic al zodiilor”

Eros-ul sau libido-ul este dorinta umana de satisfacere a instinctului sexual, iar erotismul se refera la senzualitate, la atitudinea erotica a individului, la comportamentul sau sexual si la modul in care acesta isi satisface acest instinct. Capitolul “Comportamentul erotic al zodiilor: sarutul frantuzesc sau pupicul indiferent” se refera strict la aspecte legate de erotism, de actul sexual si nu la dragostea romantica sau la idile, si va explora tendintele si caracteristicile erotice ale celor 12 semne zodiacale. Iar “Dupa o partida de sex”, veti afla ce spun barbatii si femeile zodiacului dupa ce fac sex; va lasam sa aflati singuri.
Dar sexul nu presupune numai existenta perechii femeie-barbat, trebuie sa recunoastem asta deschis, fara mofturi de domnisoara batrana sau de virtute neincercata. Uneori, prin ciudatenia Naturii, perechea poate fi formata din barbat-barbat sau femeie-femeie. Desigur, mentalitatile inguste resping aceasta REALITATE, mergand mai departe si condamnand-o, fara sa stie absolut NIMIC despre aceste minoritati sexuale. “Despre minoritatile sexuale fara prejudecati” este un capitol in premiera absoluta, care are meritul de a pune pe tapet problematica atat de delicata a minoritatilor sexuale, despre care se scrie putin, se vorbeste putin, dar se… injura mult. Autorii isi exprima credinta “ca nu v-ati fi asteptat sa descrie actul sexual in sine, care are loc intre gay, lesbiene sau alti apartinatori ai comunitatii LGBT”, avand deplina incredere in bunul-simt al cititorilor lor, insa nu ocolesc problemele spinoase ale acestora cand este vorba despre implinirea actului sexual. Capitolul este extrem de incitant, iar pentru deplina edificare este insotit de un amplu “Zodiac al minoritatilor sexuale”, de asemenea un subiect absolut inedit. Si, daca vreti sa stiti ce inseamna LGBT, cititi neaparat cartea “SEX si ZODII” unde veti gasi explicatia. Veti avea o surpriza de proportii vazand cate mari personalitati din trecut si din contemporaneitate fac parte din comunitatea minoritatilor sexuale. Si nu in ultimul rand va fi explicata diferenta dintre travestiti si transsexuali. Merita sa invatam cate ceva din aceasta carte si poate nu vom mai condamna cu atat usurinta, deoarece sunt expuse si puncte de vedere stiintifice asupra acestui subiect.

“Cine “ucide” relatia?

Sunteti necasatoriti si aveti o relatie sexuala stabila (sau chiar casatoriti fiind), la un moment dat, chiar daca sexul merge bine, relatia “scartaie”! Capitolul intitulat chiar asa: Cine “ucide” relatia? ne arata cine sunt dusmanii cuplului, facand ample consideratii asupra lor. Acestia sunt: banii, uneori sexul in sine, gelozia, trecutul partenerilor, minciuna, anturajul, rudele, seviciul, chiar copiii si – aici e aici! – infidelitatea. Ar mai fi monotonia si problemele, cu care treaba sta asa: ele ori distrug relatia ori o cimenteaza. Dar trebuie sa cititi in ce conditii se petrec toate acestea. Fiecare dintre acesti “factori” distrugatori, ca minciuna, gelozia, sunt decriptati pe larg, pentru cea din urma existand chiar un “Mic zodiac al geloziei”, dupa cum tradarea in amor este insotita de “Zodiacul si infidelitatea”. Mai exista posibilitati de a strica armonia sexuala, iar una dintre acestea se numeste “Santajul sentimental”, care foloseste “Iubirea (ca) arma perfecta”; in acest caz concluzia autorilor este una perfect pertinenta si demna de urmat: “o relatie supravietuieste nu atunci cand unul incearca sa-l schimbe pe celalat prin santaj afectiv, ci atunci cand cei doi se accepta, se respecta si au incredere unul in celalalt”.
Unul dintre motivele pentru care soacrele nu puteau lipsi din aceasta carte, este faptul ca sunt numeroase cazurile in care o buna partida de sex a fost stricata de soacra; ori a batut la usa cand stia ca v-ati retras sa “dormiti”, ori ciripeste suav de dupa usa, tocmai cand luptati mai infocat: “copii, vreti o cafeluta”? Sau, mai rau, spune tare: “nu uitati sa folositi pastila” (sau prezervativul, dupa caz). Micul capitol “Soacrele zodiacului” va va spune mai multe despre ele, dar va va da si informatii pretioase despre cum sa cuceriti si “sa anihilati” soacra apartinand oricarei zodii.

Cum atragi si cuceresti

Acest al treilea capitol al volumului “SEX si ZODII” ne arata “de ce merita sa cunosti un anumit semn zodiacal”, aratand trasaturile caracteristice fiecarei zodii, desfasurarea cursului vietii acestora, inclinatiile sexuale, vibratia esentiala, precum si dorinta secreta a fiecarei zodii. Atractia duce la cucerire, cucerirea poate duce la o relatie sexuala si astfel veti avea nevoie de “Zodiacul relatiilor”, ca sa stiti cu cine “stati” in pat, sau cine stie, poate va veti casatori cu persoana respectiva. Aveti doi pasi de facut: 1. Aflati in ce zodie e nascuta persoana si 2. Cititi acest zodiac al relatiilor. Veti mai afla cum se comporta nativii zodiilor in zilele dedicate dragostei, citind “Sf. Valentin – ziua marilor asalturi” amoroase, bineinteles! Autorii mai vorbesc despre cat de greu este sa acorzi iertarea si ce te poate face sa realizezi necesitatea unui astfel de demers, in capitolul “Atragi si cuceresti – iertand”. Tot despre atractie, atractia feminina, putem afla din “Zodiile si eleganta femeilor”, supraintitulata “Cum ne atrag ele”.

“Compatibilitatile sexuale”

Acest ultim capitol, masiv, aduce in discutie marea problema a tuturor timpurilor, cea a compatibilitatii sexuale intre apartinatori ai diferitelor zodii. Sunt descrise pe larg elemenetele favorabile si cele defavorabile uniunii sexuale a zodiilor, factorii decisivi in armonia cuplului, raspunzand unor intrebari destul de delicate, cum ar fi: vor fi fericiti? ce sanse exista? Si, vor fi cumva nefericiti? Intitulat “Marele Tablou al Compatibilitatilor zodiacale”, capitolul satisface orice curiozitate, aducand informatii dintre cele mai importante pentru cei care doresc sa afle cat de compatibili sunt cu o zodie sau alta. Iar Postfata cartii este una pur si simplu delicioasa si este intitulata “Cum te desparti cel mai usor de un semn zodiacal”. Am vorbit mai putin despre acest ultim capitol al cartii “SEX si ZODII”, tocmai pentru ca nu-mi imaginez ca doriti sa va povestesc intreg continutul ei. Recomandarea mea este insa: cititi aceasta carte.
Merita din plin!

CUMPĂRĂ cartea “Sex si Zodii” autori Radu Botez & Livia Dragu click aici

Biroul de presa A.A.P.E.S.

“Find out what you have been in a previous life”
Editie revizuita, aparuta in format electronic in limba engleza

Reincarnation is a cycle necessary to complete a development, that our will, freedom of will as well as the actions in our previous lives determine our present existence which, in its turn, determines the next one. This is well-known principle of cause and effect, the karmic law. Not knowing this principle many people ask themselves: “What have I done to deserve this?” or “Why all these happen only to me?” and many similar questions. There is one answer and a solution to these questions. We all have a karma heavy with actions from another incarnation. The solution is simple and if you have this book in you will be able to find it here. We all know our birth date and we easily find out what we were in the previous life what we should not do in the present life and what we need to correct or to achieve in our present existence in order to prevent bad things to happen…
Rediscover “soul mates”, the feeling of déjà vu, the karmic law and not only these, are only some of the aspects which you could make light on reading this book. Also, this book will reveal you interesting information about famous people‟s lives and about some worldwide politicians, in the chapters dedicated to them. At the same time, you will reed new information about yourself in the chapter “Karmic aspects” as well as a way to follow after studying the “Karmic days” or the “Karmic zodiac of the reincarnation”. But the most important thing that you will find out reading this book is the esoteric source of your present, past and why not, future existence.

CUMPĂRĂ e-book-ul “Find out what you have been in a previous life” – editie revizuita, aparuta in format electronic in limba engleza click aici

Co-autor:
“Terapeuti, Parapsihologi si Ocultisti din Romania”
Volumul III

Cuvant Inainte….

In arena traditionla a informatiilor, putem observa cu usurinta, ca nu exista popoare, in care sa nu existe doua domenii clar distincte – Sacrul si Profanul!
Cu alte cuvinte, domeniul Magiei si Religiei si cel al Stiintei. Parintele scolii antropologice functionaliste, Bronislaw Kaspar Malinowski, nascut la Cracovia in 1884, spunea la un moment dat, urmatoarele :

“Stiinta este fundamentata pe convingerea ca experienta, efortul si ratiunea sunt valide ; magia pe credinta ca speranta nu poate esua si nici dorinta nu poate deceptiona”…

La o distanta, de mai bine de 100 de ani, nu putem decat sa fim fascinati de adevarul, frumusetea si elasticitatea acestei uimitoare reflectii.
In sprijinul acestei idei, anul 2005, vine cu o surprinzatoare “colectie” de adevaruri, in care toti cei din aceasta carte, nu fac exceptie de la regula.
Astfel, multe din intrebarile Dvs. isi vor gasi raspunsul, in acest volum !
Ce inseamna terapia cu lumanari ? Sau cine este initiatorul (autorul) “Codului Deontologic al Astrologului din Romania” ?…
De asemenea, puteti afla noi Metode de stimulare a imunitatii, despre Piramide si uimitoarele lor enigme si, nu in ultimul rand, despre Medicina complementara cu nebanuitele ei beneficii, venite tocmai din indepartata Asie, dar si multe alte lucruri extraordinare, in care expresia : “Viata merita traita” , capata noi forme pozitive…

ImageTerapeuti, Parapsihologi si Ocultisti din Romania Volumul III , aparut la Editua VOX , Autori :
Alexandru Oros si Radu Botez .

Lansarea cartii a avut loc la Teatrul National Bucuresti – Sala Amfiteatru , in data de 30 septembrie 2005

Titlul manifestarii “Carte si Arte” .
Sub auspiciile Ministerul Culturii si Cultelor .
Organizator: Asociatia Difuzorilor si Editorilor Patronat al Cartii.